Metode de plată

Plata produselor se poate face ramburs la livrare, online cu card de credit/debit, online in rate sau in showroom la casa de marcat.

Plata online cu card de credit/debit
In cazul in care se opteaza pentru plata cu un card bancar vor trebui introduse pe o pagina securizata urmatoarele date:

– codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii);
– data expirarii cardului;
– codul CVV ( ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura);
– Parola 3D secure ( daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure)

Inainte de a da ultimul clic, verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.Tranzactiile se vor efectua in conformitate cu conditiile agreate cu banca emitenta a cardului. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate EuroPayment, EuroPayment Services SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Toate platile se vor efectua in lei, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

Plată online în rate, cu card bancar emis de una din băncile partenere: BTRL, Alpha Bank, BRD FINANCE, FIRST BANK si Garanti Bank.

Fluxul de plată este similar cu cel de plată online standard. Suplimentar, în momentul în care clientul dorește să plătească online este întrebat dacă dorește să plătească într-un anumit număr de rate egale fără dobândă utilizând un card de credit emis de banca respectiva. Acest lucru este confirmat și în interfața de plată online, tranzacția finalizându-se în numărul de rate selectat de client. Decontarea către comerciant se va face integral ca și în cazul unei tranzacții ecommerce standard, banca urmând a-și recupera creditul în rate egale lunare fără dobândă de la deținătorul de card. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate EuroPayment, EuroPayment Services SRL nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dvs.

Plata numerar

Poti sa platesti in numerar, exclusiv in lei, atat pentru cumparaturile de pe zof.ro, cat si pentru cele din showroom-urile noastre, astfel:
• prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate pe zof.ro;
• la casa de marcat, in showroom, inclusiv in cazul produselor pentru care ai facut rezervare online si pentru care ai optat sa faci plata in magazin

Prețurile produselor noastre pot fi schimbate în orice moment și fără notificări, aceasta modificare nu va avea impact asupra comenzilor plasate anterior

Prețurile afișate pe site la produse sunt în RON și includ TVA.

Taxe de livrare:

0-300 km – Gratuit

300+ km – cu plata la curier

Ne rezervăm dreptul ca în orice moment să modificăm ori să întrerupem anumite sau mai multe Servicii ( ori orice parte sau conținut din magazinul online ), fără notificarea în prealabil.

Nu vom fi răspunzători în fața dumneavoastră ori a oricărui terț pentru modificările aduse, suspendarea sau încetarea anumitor sau a mai multor Servicii.

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem să menținem un standard ridicat al Serviciilor și să practicăm o politică de preț corectă, conform pieței de nișă.

Ultima actualizare: 01.07.2021