Politica de returnare – zof.ro

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 30 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

  • Produsele sigilate (ambalajul/cutia lentilelor de contact, blistere, flacoane) care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retur, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).
  • Produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar (ochelari de vedere confecţionati după prescripţie), conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul c).

Pentru returul produselor achiziționate care îndeplinesc condițiile legii prezentate mai sus, vă rugăm să trimiteți formularul de mai jos completat.

După confirmarea cererii de către SC ZOF OPTOGERMAN SRL, vă rugăm să trimiteți coletul către SC ZOF OPTOGERMAN SRL la adresa selectată inițial. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de SC ZOF OPTOGERMAN SRL numai dacă în prealabil ați anunțat returnarea produselor prin completarea și trimiterea formularului de mai sus.

Ultima actualizare: 06.10.2021